Wo. 13

Thema-avond: Ladies Day

Internationale vrouwen dag blijft een speciale dag voor ons als vrouwenorganisatie. Dit jaar organiseren we een lady’s Day. Op deze avond zal een diversiteit aan ondernemers uit Overloon en directe omgeving zich aan jullie presenteren in de Pit. Gezellig flaneren langs de kraampjes op zoek naar leuke, interessante dingen. Genieten van een hapje en drankje tussendoor om uiteindelijk het spannend moment af te wachten, de uitslag van onze loterij…………heb ik iets gewonnen? Wij wensen jullie een leuke en ontspannen avond toe.

Tijd: 19.45 uur ontvangst met koffie
Aanvang: 20.00 uur
Plaats: De Pit

 

Wo. 27

Thema-avond: kaas maken met Mieke de Bruijn

Heb jij altijd al willen leren kaasmaken? Of boter en yoghurt? En dacht je dat kaasmaken iets was wat alleen in een grote kaasmakerij kan? En dat het alleen kan met professioneel materiaal en gereedschap?
Ik heb goed nieuws, ook jij kunt zelf boter en kaas maken – gewoon in je eigen keuken! En dat komt Mieke de Bruijn ons vanavond laten zien. Natuurlijk hoort hier ook het proeven van kaas bij, met misschien nog wel een lekker drankje. Geef aan als je last hebt van glutenintolerantie.

Tijd: 19.45 uur ontvangst met koffie
Aanvang: 20.00 uur
Kosten: € 5,00
Plaats: De Pit

Opgeven voor 13 maart via opgavestrook achter in de kalender.