Wo. 07

Filmavond

De traditionele filmavond wordt wederom gehouden bij Eetcafé Museumzicht (Roland Beukema) De titel van de film houden we nog even geheim. In oktober kunt u in Ons Eigen Erf lezen waar onze keuze op gevallen is.

Tijd: 19.45 uur ontvangst met koffie
Aanvang: 20.00 uur 
Plaats: Museumzicht

 

Di. 13

Excursie: Hospice Zenit

Hospice Zenit Venray is bij de meeste van ons wel bekend. Zij leveren terminale zorg in een huiselijke omgeving als dit thuis niet mogelijk is. Zij bieden privacy, er is aandacht, hulp en medische zorg dicht bij. Enkele jaren geleden is Cis van Deurssen bij ons op locatie geweest, nu stellen zij de deuren voor ons open. Met kleine groepen zullen we op deze dag de Hospice bezoeken waarbij we meegenomen worden in het werk wat zij doen.

Aanvang: 10.00, 13.30 en 19.00 uur
Vertrek: 09.45, 13.15 en 18.45 uur vanaf kerkplein
Kosten: Geen kosten (vrijwillige bijdrage zou mooi zijn)

3 groepen van 15 leden.
Opgeven voor 30 okt. via opgavestrook achter in de kalender.

Wo. 14

Creatieve avond

Techniek: raadpleeg de creabrief
Aanvang: 20.00 uur 
Plaats: De Pit

 

Wo. 28

Thema-avond: Kirsten Benschop

In 'Die Ik Ben' graaft Kirsten diep naar binnen. Met de nodige (zelf)spot duikt ze in het gangenstelsel van ons menselijk brein, een labyrint waarin je snel vastloopt en waaruit ontsnappen moeilijk (b)lijkt. 'Die Ik Ben' is een confrontatie met het ‘dikke ik tijdperk’ waarin we geneigd zijn steeds grotere burchten om ons heen te bouwen en waarin ‘geluk’ een doel op zich lijkt te zijn geworden. 'Die Ik Ben' rekent af met dromen over morgen en mijmeren over gisteren. Want is het leven niet veel eenvoudiger als je de realiteit zoals die zich aandient, accepteert zoals die is? En is contact niet veel wezenlijker als je je gekend weet zoals je écht bent?

Tijd: 19.45 uur ontvangst met koffie
Aanvang: 20.00 uur 
Kosten: € 3,00
Plaats: De Pit

Opgeven voor 14 november via opgavestrook achter in de kalender.